RETOURBELEID

RETOUREN OF RUILEN?

Bent u niet tevreden over het product? Wanneer u niet tevreden bent over onze producten dan kunt u het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byknappekoppe.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

– Mocht het pakket beschadigd of defect aankomen dient u bij aankomst van het pakket contact op te nemen: info@byknappekoppe.nl, graag het toevoegen van uw; naam, adres, ordernummer. Wij zullen het probleem dan voor u oplossen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending (incl. kosten).

Als wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.